E-POSTUTSKICK (040401)
 

Classic Offshore

Hej alla Classic Offshore intresserade

Nu är det dags att damma av alla era gamla racerbåtar. Ni som tvekade att medverka i förra årets uppvisningstävlingar har nu en möjlighet att vara med i år.
För att underlätta för er så hade vi tänkt att alla intresserade, som har tid och lust, skulle träffas på kvällen torsdagen den 6 maj på någon resturang i Stockholm. Där kan vi bl a prata om gamla båtar och reda ut frågetecken om Classic Offshore som ni kanske funderar eller undrar över. För planeringens skull ser vi helst att ni meddelar oss om ni kommer senast den 28 april. Klockslag och plats meddelas i god tid. Är du intresserad och vill medverka kontakta Christer Westerling. Tel: 08 - 662 36 12

För år 2004 planeras tre uppvisningar: 7/8 Nynäs Offshore, 14/8 Öregrund, 29/8 Saltsjöbaden KSSS. Banorna ska vara korta rundbanor på skyddade vatten om totalt 15 - 20 n.m.

Det är en hel del som har hört av sig till oss i år så vår förhoppning är att vi blir betydligt fler än förra året.

Internetadressen nedan kommer att vara den officiella för Classic Offshore framöver. Här kommer vi också att lägga ut varje e-postutskick av vikt och annat som är intressant att veta: . lägg in denna som bokmärke i era webbläsare så att ni kan ge snabb information till vänner , bekanta, intresserade, polare, polares polare mm, som tycker detta verkar intressant.

Komplett reglemente för 2004 hittar du här:

Det vore kul om alla ni som har tänkt åka nästa år skickade några rader om er själva och historik om ekipaget tillsammans med en bild till mig, så jag kan lägga ut det på nätet för allmän beskådning.

Kör hårt!, så hörs vi.

Vänlig hälsning
Staffan & Christer Westerling

PS bifogar nedan ett dagsfärskt foto på en vinterklädd Phantom 21. Den som Ronny Söderman och jag åkte Classic Offshore med 2003. Snart är det dags att lyfta av täckningen DS


Tillbaka till Classic